Cattery van Opwierde

Cornish Rex

Cornish Rex !

De Cornish Rex kat is de baas in huis ! Een kleine, slanke kat, elegant op de pootjes en een zeer aanhankelijk karakter. Intelligent en speels, snel en actief ! Reeds enkele jaren mogen wij ons dienaren noemen van deze prachtige katten. 

In onze cattery wonen wij tussen de katten, en dat vinden wij erg gezellig. De katten worden op tijd ontwormd, gechipt, gevaccineerd, krijgen een paspoort en een officieel stamboom. Fokdieren worden getest op fiv/Felv/HCM/PKD, komen uit gerenommeerde bloedlijnen, hebben een lage inteelt factor, en zijn geregistreerd op www.pawpeds.com, waarop de familie lijnen tot aan de eerste Cornish Rex kater Kalibunker zijn te controleren. Geen kooien of aparte verblijven, daarin onderscheiden wij ons van veel andere fokkers.

Voor elk kitten wat binnen onze cattery wordt geboren zoeken wij de meest geschikte dienaar. Volgt er een match, en wil je het kitten graag een thuis bieden ? Reserveren is dan mogelijk, graag bespreken we de voorwaarden. Graag nodigen wij je dan uit in onze cattery om kennis te maken met onze katten !